DODATNE USLUGE

PERSONALNI
TRENING

 

2.400 / 24.000 rsd

 

PERSONALNI TRENING podrazumeva vežbanje “1 na 1” i ova usluga je pravi izbor za Vas zbog personalizovanog i planskog pristupa fitnesu! Podrazumeva vežbanje jedne osobe sa personalnim trenerom u trajanju od 60 minuta, 1 ili 12 puta mesečno.

– BEST WAY –

DUO PERSONALNI TRENING

 

3.650 / 36.500 rsd

 

DUO PERSONALNI TRENING podrazumeva vežbanje “2 na 1” i ova usluga je idealni izbor ako želite da vežbate sa još jednom osobom, a da ujedno ostvarite sjajne rezultate! Podrazumeva vežbanje dve osobe sa personalnim trenerom 1 ili 12 puta mesečno, u trajanju od 60 minuta.

– TOGETHER IS BETTER –

IZRADA PROGRAMA
V
EŽBANJA

 

6.000 rsd

 

Ova usluga predstavlja izradu personalizovanog programa vežbanja koji je po kvalitetu prvi na lestvici ispod  usluge personalnog treninga “1 na 1”.

IZRADA PROGRAMA
ISHRANE

 

6.000 rsd

 

Ova usluga podrazumeva izradu plana ishrane koji je u potpunosti uklopljen sa Vašim navikama,potrebama I željama, a da pri tom ne narušavate zdravlje.


RASTEZANJE

 

1.450 /14.500 rsd

 

Vežbe rastezanja spadaju u važan i neizostavan deo svakog treninga u trajanju od 20 minuta. Rastezanje kao dodatnu uslugu, uz aktivnu članarinu mogu uplatiti i koristiti svi članovi. Uz aktivnučlanarinu ova vrsta usluge nema vremensko ograničenje u pogledu iskorišćenja.

PROGRAM
REDUKCIJE

 

cena na upit

 

Dozvolite da uz pomoć našeg vrhunskog  tima: fitnes trenera, fizioterapeuta, savetnika za ishranu i suplementaciju u rekreaciji i fitnesu i lekara iz ordinacije sportske medicine Vita Maxima za kratak period napravite veliku promenu u vašem životu, napravite korak prema zdravijem načinu života, korak ka potpunoj transformaciji vašeg tela i spoznaje  wellness načina života.

OSTALE USLUGE:

OU
F
Spa-uslugeh