Zakoračite u svet mira i relaksacije. Pobegnite od pritiska svakodnevnice i pređite na mirnije mesto za opuštanje.

TRETMANI

SENZACIONALAN TRETMAN LICA 55 min
Senzacionalna masaža u kombinaciji sa Anti-Ageing Booster Facial (aktivni tretman za lice protiv starenja). Izaberite jednu od masaža u ponudi: Re-Energizer Massage (masaža za vraćanje energije), Ice-Cool Thermal Massage (toplo-hladna masaža) ili Tranquility Thermal-Soothing Massage (topla masaža za opuštanje i smirenje) dok će tretmani za lice pomoći pri smanjenju bora i vratiti Vašoj koži mladalački sjaj.

SAVRŠENI SPA RITUAL 120 min
Ovaj najprodavaniji paket kombinuje Deep Tissue (dubinska masaža celog tela) ili Well-Being Massage (masaža za blagostanje) sa intenzivnim Anti-Ageing Facial (tretman lica protiv starenja) stručno odabran i prema potrebama Vaše kože.

KVARCNI LIFTING LICA SA PRO-KOLAGENOM 75 min

Klinički dokazano smanjuje broj bora i do 94% a do 57% čini kožu čvršćom posle samo jednog tretmana. Specijalizovana lifting masaža, u kombinaciji sa delotvornim ekstraktima iz morske  alge “Padina Pavonica”, pomaže u revitalizaciji ćelija i podmlađuje kožu.

 

TRIENZIMSKI TRETMANI LICA ZA PODMLAĐIVANJE 60 min

Klinički dokazano obnavlja kožu do 75% i povećava glatkoću kože i do 32% nakon samo jednog tretmana. Kroz inovativno precizno nanošenje trienzimskog seruma ovaj jedinstveni tretman uklanja nesavršenosti, neujednačenu boju kože, površinske ožiljke na licu kao i sitne bore, dajući mlađi izgled Vašoj koži. Preporučuje se 1 tretman na svake 3 nedelje.

 

TRETMAN LICA ZA BRILIJANTAN SJAJ 75 min

Savršen tretman lica pred Vašu posebnu priliku. Klinički je dokazano da se vlažnost kože povećava do 61%, a elastičnosti do 40% posle samo jednog tretmana. Specijalizovana masaža za podsticanje mikrocirkulacije u kombinaciji sa aktivnom amino maskom koja se nanosi u dve faze, čini kožu lica glatkom, čvrstom, ispunjenom i obnavlja njen sjaj. Preporučuje se 1 tretman na svake 3 nedelje.

 

UMIRUJUĆI TRETMAN LICA KISEONIKOM 75 min

Nežne masažne tehnike kombinovane sa Japanskom svilenom maskom natopljene u Absoulte Skin Calm serumu pomažu u vraćanju ravnoteže kod nežne i osetljive kože. Ublažava crvenilo kože i ujednačava ten pružajući odmah olakšanje iritiranoj koži. Preporučuje se 1 tretman na svake 3 nedelje.

 

URBAN CLEANSE LICA 75 min

Ovaj izuzetno prijatan tretman lica čini da koža prodiše te se tokom vremena eliminišu zatvorene pore, intenzivno ubrzava obnovu kože i otklanja nečistoće. Sastojci koji brzo deluju smanjuju osetljivost i pružaju dugoročnu zaštitu kože od štetnih efekata svakodnevnog zagađenja, ostavljajući je vidljivo i potpuno čistom. Preporučuje se 1 tretman na svake 4 nedelje.

 

TOTALNI PREDAH 120 min

Uživajte u najboljem iz spoja tretmana lica Time for Men (vreme za muškarca) i Deep Tissue Massage (dubinska masaža mišića) kako biste osvežili svoje telo u potpunosti. Rehidrira i osvežava lice dok istovremeno duboko opušta i puni energijom celo telo. Priuštite sebi potpuni tajm-aut. Preporučuje se 1 tretman na svake 4 nedelje.

 

DUBINSKA MASAŽA MIŠIĆA 60 min

Smanjite nivo stresa, opustite bolne mišiće i oživite čula ovom snažnom dubinskom masažom. Dinamičan spoj esencijalnih ulja i nivo pritiska prilagođavaju se individualnim željama i potrebama klijenata. Pomaže u opuštanju, vraća energiju a u isto vreme napetost nestaje.

 

MASAŽA TOPLIM KAMENJEM 75 min

Ovo magično, drevno kamenje se zagreva i usklađuje sa ritmičnim tehnikama masaže. Terapeut kamenjem i spiralnim pokretima vešto stvara pritisak, sa ciljem da se umanji bol u mišićima kao i fizička i emocionalna tenzija. Kroz Vaše telo prostrujiće energija čineći Vas radosnim.

ELEMIS MASAŽA LEĐA  30 min

 

HRANJIVA MASAŽA ZA BUDUĆU MAJKU 70 min

Nagrađivani tretman, blagotvoran za Vas i Vašu bebu već od prvog tromesečja, izvodi se na udobnoj ELEMIS vreći zarad potpune sigurnosti i opuštanja. Ovaj jedinstveni tretman olakšava napetost u leđima kao i nelagodnost nastalih usled oteklih šaka i stopala. Opušta um i podiže raspoloženje.

 

UMIRUJUĆI TRETMAN LICA I TELA ZA TRUDNICE 120 min

Ovaj tretman predstavlja spoj najboljeg za trudnicu. Masaža tela neprimetno prelazi u pažljivo odabrani tretman lica i nežno eliminiše vidljive efekte hormonalnih promena na koži. Zadovoljava svaku potrebu u ovom vrlo promenljivom i posebnom periodu kako biste se osetili negovanom i osveženom.

 

TRETMAN ZA IZRAZITI SJAJ RUKU I NOKTIJU 30 min

Zanoktice i nokti se regenerišu i ojačavaju, dok ELEMIS Skin Nourishing Milk Bath (hranljiva kupka za kožu od mleka) kombinovana sa Pro-Radiance Hand and Nail Cream (krema za sjaj ruku i noktiju protiv starenja) intenzivno hidrira Vaše ruke koje će izgledati neodoljivo glatko i mladalački.

 

PRIJATNA NEGA ZA VAŠA STOPALA 30 min

Zagrejana aroma-terapijska ulja blagotvorno hrane i neguju stopala i nokte. Veoma intenzivna hidratacija obnavlja i omekšava kožu Vaših peta čineći je ponovo mekanom i zdravom.