30% POPUSTA

SPIN i TEAMBEATS Paketi

TEAMBEATS

NOVO!

Doživite potpuno novo iskustvo treniranja u grupi, uz najsavremenija i najnaprednija fitness rešenja. SKILLMILL-a, SKILLROW-a i sistem TEAMBEATS, omogućiće posebnu energiju vežbanja u grupi uz benefite koji su do sada bili dostupni isključivo na personalnom treningu.

Uz vizuelna uputstva dostupna na video bimu moći ćete da imate uvid u vreme trajanja treninga, intervala, pauze, vaše trenutne srčane frekvencije, zone intenziteta u kojoj se nalazite, broja pokreta i kalorija koje ste sagoreli. Sa druge strane inspirativna muzika i jasne instrukcije našeg trenera pretvoriće ovaj trening u fantastično iskustvo.

SPIN

VIDEO SENZACIJA

SPIN je trening na stacionarnom biciklu koji prati nove trendove fitnesa: BRZO, INTENZIVNO, EFIKASNO. U 30 minuta potpuno jedinstvene vožnje u Beogradu spremite se da doživite udar energije praćen najnovijim hitovima I potpuno novim vizuelnim iskustvom.

SPIN spade u grupu HIIT treninga što ćete u potpunosti zaboravitu zbog pozitivne energije na treningu. SPIN je namenjen svima koji vole vožnju bicikla, žele da poprave kondiciju, ubrzaju metabolizam I pokrenu ubrzano topljenje masti.