.

NOVO u klubu SkyWellness od 16. novembra!

 

SMALL GROUP TRENINZI se izdvajaju po programingu koji obuhvata razvoj svih fizičkih sposobnosti i uklapa ih u nedeljni plan. Najnovijim digitalnim rešenjem osigurana je kontrola srčane frekvencije, kako bi mogli da doziramo adekvatan intenzitet u svakom trenutku. Ograničen broj korisnika osigurava da dok trenirate u dinamičnom i interaktivnom okruženju imate konstantan nadzor trenera.

 

  • Bez plaćene članarine, bez dugoročnih obaveza
  • 12 termina mesečno
  • Programski zaokružen trening za 30 – 50minuta
  • Male grupe do 8 vežbača
  • Praćenje srčane frenkvencije uz nova tehnička rešenja
  • Sauna

 

 

 

 

 

FUNCTIONAL MOVEMENT

Mogućnost adekvatnog izvođenja svih kretnih obrazaca jedan je od osnovnih parametara funkcionalnog tela. Ovaj program umerenog intenziteta usmeren je upravo na funkcionalnost pokreta, razvoj mobilnosti, stabilnosti i funkcionalne snage kroz višezglobne vežbe i pune amplitude. Programiran je tako da sadrži sve kretne strukture, kao i progresije u odnosu na trenutne mogućosti svakog pojedinca, ovakav pristup omogućava pre svega bezbednost, a zatim i konstantan progres kroz trenažni proces. (Vaše telo se kreće po raznim obrascima u toku dana, unapredite sve te obrasce kretnja na tereningu kroz progresije kako biste se kretali lakše, brže i pravilnije i što je danas najbitnije što više).

 

STRENGTH

Zdravo, snažno i oblikovano telo svakako će učiniti da se lakše izborite sa svakodnevnim izazovima. Ovaj program usmeren je na vežbe snage i oblikovanja. Submaximalni intenzitet kroz dozirane intervale obezbediće povišenu potrošnju kalorija, dok su vežbe snage programirane tako da kompletiraju aktivaciju celokupne muskulature tela. Trening koji će ojačati vaše telo i pronaći vaše slabe tačke koje svesno ili nesvesno izbegavate na vašem  treningu. Uvek je pravo vreme za trening snage.

 

POWER

Implementiranje HIIT (high intensity interval training) metoda u program treninga barem jednom nedeljno, učiniće da ubrzate vaš bazalni metabolizam i izgradite mišiće, a samim  tim izgubite više kalorija  nego na uobičajenim treninzima . Ovaj visoko intenzivni intervalni program uključuje eksplozivne pokrete i skokove dozirane kroz odgovarajuće progresije u odnosu na trenutne mogućnosti korisnika, namenjen je svima koji žele dobar trening za 40-ak minuta,  žele bolju kordinaciju, da se brže kreću i uživaju u dinamičnom  i zanimljivom treningu.

 

Termini:

ponedeljak – 19:00h

sreda – 19:00h

petak – 19:00h

Obavezna rezervacija preko MYWELLNESS aplikacije.

 

Cena za nove korisnike:

  • 1 termin – 1.800rsd
  • 12 termina mesečno – 8.900rsd

Samo za članove kluba:

  • doplata uz BASIC članarinu – 6.230rsd
  • doplata po terminu  – 1.100rsd