SKY TEAM

Vođeni strašću da tvoje telo i um upoznamo sa savršenim zdravljem, stvorili smo tim koji voli ono što radi i to se na njima vidi! Tokom svakog treninga bićeš motivisan, izazvan i podržan da dostigneš i prestigneš svoje maksimume, a naši treneri, profesionalci u svojoj oblasti, daće sve od sebe da svaki novi trening bude nova stanica na putovanju ka wellness životnom stilu. Bilo da se odlučiš za personalni, grupno vođeni ili posebno kreirani grupni trening, apsolutna posvećenost našeg osoblja je ono s čime ćeš se susresti.

Jeca1

Jelena Obradović

Personalni trener

Rođena 12.3.1987. god u Smederevu. Kao personalni trener i instruktor grupnih programa počela da radi 2011. godine. Iste godine se priključuje SkyWellness timu gde radi kao personalni trener i nstruktor Pilatesa, TBW+ i CORE-a. Uža specijalnost joj je korektivna gimnastika i poznavanje posture tela.
SAZNAJ VIŠE

Ivan1

Ivan Kostović

Personalni trener

Kao sportista sklon timskom radu, priključio se timu kluba SkyWellness gde je svoje trenažne koncepte bazirao na indiviualnim potrebama klijenata. Predan i istrajan u svojim ciljevima, u radu sa klijentima teži da iste osobine probudi i kod njih, te da tako zajedno postignu najbolje rezultate i zadati cilj.
SAZNAJ VIŠE

Marko1

Marko Mitrović

Personalni trener

Rođen je 09.08.1995. godine u Leskovcu. Kao student Sportske Akademije na smeru sportski trener fitnesa i rekreacije prljiključio se Sky Wellness timu na poziciji personalnog trenera.
SAZNAJ VIŠE

Tedi1

Ivan Teodorović

Personalni trener i Fitnes menadžer

Rođen 1981. u Beogradu. Od malih nogu izabrao sport kao pravi put, iz sporta izašao sa željom da se dalje bavi rekreacijom i živi zdravo, te da na taj put usmeri što više ljudi.
SAZNAJ VIŠE

Igor1

Igor Sarić

Personalni trener

Član Sky Wellness tima od početka 2015. godine, Igor je fokusiran, posvećen i odgovoran u radu sa klijentima. Treninge prilagođava specifičnim potrebama klijenata sa primarnim fokusom na funkcionalnost, snagu, mišićnu hipertrofiju i smanjenje telesnih masnoća u telu. Rođen je 1987. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu.
SAZNAJ VIŠE

Branka1

Branka Popović

Personalni trener

Rođena 1985.godine u Valjevu. Diplomirala 2012.godine u Beogradu na Fakultetu sporta i fizičkog Vaspitanja. Timu Sky Wellness-a se priključuje 2013. godine kao personalni trener i instruktor pilatesa.
Poseduje licencu TRX Personal Trainer.
SAZNAJ VIŠE

Dragoslav1

Dragoslav Grković

Personalni trener

Svoje treninge bazira na vežbama za povećanje funkcionalne snage klijenta, mišićne hipertrofije ili redukcije telesne mase, u zavisnosti od potreba klijenta. Vredan, ambiciozan, komunikativan, sa stalnom željom ka daljem usavršavanju.

SAZNAJ VIŠE
andjela-stanic

Anđela Stanić

Personalni trener

Rođena 24.09.1995. godine u Beogradu. Kategorisani je sportista i apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Priključuje se kao personalni trener Sky Wellness timu sa zadatkom pružanja podrške vežbačima

SAZNAJ VIŠE
boban

Boban Labanac

Personalni trener

Sertifikovan od strane mnogobrojnih domaćih i stranih institucija kao sto su Fisaf International, Perform Better Europe, Savez za rekreaciju i fitness Vojvodine. Redovno posećuje seminare i edukacije iz raznih oblasti kako bi svojim klijentima pružio rešenja i rešio probleme vezane za zdravlje.

SAZNAJ VIŠE

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

KO NAM JE POTREBAN?

Personalni trener, fitness entuzijasta, samopuzdana osoba, edukovana u pravcu negovanja fizičke kulture, produktivna, perspektivna, spremna na konstantno usavršavanje i timski rad. Iskustvo u radu na Technogym opremi je prednost. Strast ka određenoj sportskoj veštini je poželjna.

 

KOJE SU PREDNOSTI?

Pored posedovanja fakultetske diplome iz oblasti sporta i rekreacije, prednost dajemo osobama koje se permanentno usavršavaju u oblasti fitnesa. Kandidati koji poseduju sertifikate CrossFit, TRX, Kettlebell, Kinesis ili usmerenja ka nekom specifičnom načinu rada, kao što su neki od borilačkih sportova, kondicioniranje, rad sa osobama treće dobi, rad satrudnicama, ili već nekom od aktuelnih fitness programa, svakako su u
prednost pri konkurisanju.

 

ŠTA OČEKUJEMO?

Na prvom mestu, posvećenost i lojalnost klubu, a zatim spremnost da data šansa bude maksimalno iskorišćena u toku radne obaveze ne kraće od 160 sati mesečno. Poštovanje pravilnika i uvažavanje članova kluba, poznavanje engleskog jezika i spremnost na rad sa pametnom fitness opremom poslednje generacije se podrazumevaju.

 

ŠTA NUDIMO?

Šansu za rad u uređenom sistemu i vrhunskom prostoru, kao i pripadnost sjajnom timu entuzijasta za koje boravak u klubu SkyWellness nije samo posao. Ističemo i mogućnost usavršavanja, sticanje jedinstvenog iskustva kada se radi o klupskom poslovanju u Srbiji, stimulativnu zaradu i odlične uslove za rad.

OSTAVITE VAŠE PODATKE I POŠALJITE NAM CV

Vaše ime i prezime (obavezno):

Vaša Email adresa (obavezno):

Naslov poruke:

Vaš CV:

Vaša poruka: