SKY TEAM

Vođeni strašću da tvoje telo i um upoznamo sa savršenim zdravljem, stvorili smo tim koji voli ono što radi i to se na njima vidi! Tokom svakog treninga bićeš motivisan, izazvan i podržan da dostigneš i prestigneš svoje maksimume, a naši treneri, profesionalci u svojoj oblasti, daće sve od sebe da svaki novi trening bude nova stanica na putovanju ka wellness životnom stilu. Bilo da se odlučiš za personalni, grupno vođeni ili posebno kreirani grupni trening, apsolutna posvećenost našeg osoblja je ono s čime ćeš se susresti.

Jeca1

Jelena Obradović

Personalni trener

Rođena 12.3.1987. god u Smederevu. Kao personalni trener i instruktor grupnih programa počela da radi 2011. godine. Iste godine se priključuje SkyWellness timu gde radi kao personalni trener i nstruktor Pilatesa, TBW+ i CORE-a. Uža specijalnost joj je korektivna gimnastika i poznavanje posture tela.
SAZNAJ VIŠE

Tedi1

Ivan Teodorović

Personalni trener i Fitnes menadžer

Rođen 1981. u Beogradu. Od malih nogu izabrao sport kao pravi put, iz sporta izašao sa željom da se dalje bavi rekreacijom i živi zdravo, te da na taj put usmeri što više ljudi.
SAZNAJ VIŠE

Branka1

Branka Popović

Personalni trener

Rođena 1985.godine u Valjevu. Diplomirala 2012.godine u Beogradu na Fakultetu sporta i fizičkog Vaspitanja. Timu Sky Wellness-a se priključuje 2013. godine kao personalni trener i instruktor pilatesa.
Poseduje licencu TRX Personal Trainer.
SAZNAJ VIŠE

Dragoslav1

Dragoslav Grković

Personalni trener

Svoje treninge bazira na vežbama za povećanje funkcionalne snage klijenta, mišićne hipertrofije ili redukcije telesne mase, u zavisnosti od potreba klijenta. Vredan, ambiciozan, komunikativan, sa stalnom željom ka daljem usavršavanju.

SAZNAJ VIŠE

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

KO NAM JE POTREBAN?

Personalni trener, fitness entuzijasta, samopuzdana osoba, edukovana u pravcu negovanja fizičke kulture, produktivna, perspektivna, spremna na konstantno usavršavanje i timski rad. Iskustvo u radu na Technogym opremi je prednost. Strast ka određenoj sportskoj veštini je poželjna.

 

KOJE SU PREDNOSTI?

Pored posedovanja fakultetske diplome iz oblasti sporta i rekreacije, prednost dajemo osobama koje se permanentno usavršavaju u oblasti fitnesa. Kandidati koji poseduju sertifikate CrossFit, TRX, Kettlebell, Kinesis ili usmerenja ka nekom specifičnom načinu rada, kao što su neki od borilačkih sportova, kondicioniranje, rad sa osobama treće dobi, rad satrudnicama, ili već nekom od aktuelnih fitness programa, svakako su u
prednost pri konkurisanju.

 

ŠTA OČEKUJEMO?

Na prvom mestu, posvećenost i lojalnost klubu, a zatim spremnost da data šansa bude maksimalno iskorišćena u toku radne obaveze ne kraće od 160 sati mesečno. Poštovanje pravilnika i uvažavanje članova kluba, poznavanje engleskog jezika i spremnost na rad sa pametnom fitness opremom poslednje generacije se podrazumevaju.

 

ŠTA NUDIMO?

Šansu za rad u uređenom sistemu i vrhunskom prostoru, kao i pripadnost sjajnom timu entuzijasta za koje boravak u klubu SkyWellness nije samo posao. Ističemo i mogućnost usavršavanja, sticanje jedinstvenog iskustva kada se radi o klupskom poslovanju u Srbiji, stimulativnu zaradu i odlične uslove za rad.

OSTAVITE VAŠE PODATKE I POŠALJITE NAM CV