From the sky to the ground and back

Team beats na otvorenom? Kako vam zvuči?

Sky Wellness klub, od sada, jedan od svojih najuspešnijih formata seli i u prirodu. Lokacija na kojoj se nalazi Sky Wellness već je svima poznata kao jedna od najatraktivnijih zahvaljujući blizini reke, parkova, šetališta, trim staza. Dakle, idealno mesto i za rekreaciju u prirodi.

Kako bismo od svega uzeli samo najbolje, sada vam omogućavamo da sebi priuštite team beats trening, stručno vođen, uz korišćenje rekvizita – u prirodi.

Silazimo na reku, koristimo blizinu prirode, koja je toliko dragocena ukoliko živite i radite u velikom gradu, i lepo vreme koje dolazi, i za sve vežbače koji to žele organizujemo treninge na otvorenom.

Osnovni koncept team beats treninga ostaje isti. Omogućava posebnu energiju vežbanja u grupi uz benefite koji su do sada bili dostupni isključivo na personalnom treningu. Uz stručan nadzor trenera i pažljivo osmišljen program vežbanja, trening na otvrenom dobija sasvim novo značenje. Sopstveno telo i korišćenje sopstvene težine, uz pomoć rekvizita koji “trpe” izmeštanje iz fitnes sale, poput tegova, traka, box-ova, kettlebell-a… omogućava kvalitetan, raznovrstan i ciljevima usmeren trening u prirodi.

Iako se radi o treningu na otvorenom, to ne znači da je vežbačima uskraćen komfor našeg kluba, pa svakako mogu računati na korišćenje svalčionica, tuš kabina, saune, prostora za odlaganje stvari.

Nov koncept nastao je u želji da odgovorimo i na težnje onih, koji bi da sa dolaskom proleća i lepog vremena, fitnes sale ipak zamene prirodom, ali istovremeno ne izgube mogućnost kvalitetnih, vođenih treninga na koje su navikli ili koje žele sebi da priušte.

Dakle, izgovora više nema. Čak i ako ste željni povratka prirodi i u slobodno vreme ipak birate da budete na svežem vazduhu, sa nogama čvrsto na zemlji, to se sada uklapa i u vašu dnevnu fitnes rutinu. Čekamo vas na treningu koji i dalje ima najbolji pogled u gradu. Iz vazduha ili sa obale, izbor je na vama!

Autor: Grković Dragoslav
Link ka Instagram profilu: instagram.com/grkovicd84