Nedugo nakon započinjanja rada u centru WellnessLand, 2008. godine, Slaven se kao personalni trener priključuje i timu kluba SkyWellness.

 

Rođen 1985. godine u Zadru. Diplomirao 2011. godine u Beogradu, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Karateom se aktivno, takmičarski, bavio 11 godina i radio kao pomoćni trener sa mlađim uzrastima. Sertifikovani fitnes instruktor od strane udruženja stručnjaka za fitnes i aerobik Srbije. Sertifikovani grupni i personalni TRX trener. Sertifikovani Technogym master trener. Užestručna oblast korekcija telesnog sastava. Kao fitness trener radi od 2006. Znanja i veštine iz oblasti fitnesa sticao je kako od profesora sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, tako i od poznatih instruktora fitnesa na raznim kampovima, seminarima i manifestacijama iz ove oblasti kod nas i u inostranstvu.

 

Svoje treninge bazira na vežbama za povećanje funkcionalne snage klijenta, mišićne hipertrofije ili redukcije telesne mase, u zavisnosti od individualnih potreba. Kroz kompleksne, višedimenzionalne pokrete, koji integrišu što veći procenat muskulature i istovremeno više zglobova, teži da ravnomerno razvija sve bazične motoričke sposobnosti klijenta. Posvećen, uporan i sistematičan. Uvek spreman da pomogne klijentu da pobedi sebe i ostvari svoje ciljeve.