Tražite nov izazov? Da li ste spremni da trenirate bez ograničenja? Da li želite da izgledate i da se osećate kao sportista? Technogym-ov novi SKILLMILL je savršeno rešenje koje vam omogućava da trenirate, osećate se i postupate poput sportiste. SKILLMILL definiše potpuno novu kategoriju proizvoda: jedini nemotorizovani proizvod koji kombinuje snagu, brzinu, izdržljivost i spretnost.

SKILLMILL je idelano rešenje za trening profesionalnih i rekreativnih sportista koji su posvećeni svojoj fizičkoj formi i poboljšanju svojih sportskih rezultata; on omogućava korisnicima da dožive u punom smislu maksimalnu brzinu ili maksimalno opterećenje pri vežbanju tako što im nudi mogućnost promene od trčanja bez opterećenja do vežbi snage za donji deo tela sa maksimalnim opterećenjem.

Kao zvanični snabdevač šest Olimpijskih igara, uključujući i Rio 2016, i partner nekim od najboljih svetskih ekipa i sportista, Technogym poseduje iskustvo iz prve ruke kada je reč o metodama i zahtevima hiljada svetskih šampiona u preko sto disciplina. Ovo iskustvo je od suštinskog značaja za Trening za postizanje optimalnih sportskih rezultata, Technogym-ovu metodologiju kompletnog treninga koja je nastala sa Wellness-ovim brendom Olympic heritage.

Ovaj potpuno novi i veoma efikasni trening, koji je predstavljen u SKILLMILL-u, osmišljen je da poboljša učinak svakodnevnih sportista i onih koji odlaze u teretanu tako što im omogučava da:

Prošire kapacitet rada – kako bi postigli najefikasnije rezultate i korist za glavne fizičke veštine snage, brzine, izdržljivosti i spretnosti, ovaj princip se fokusira na korišćenje SKILLMILL-a za Intervalni trening visokog intenziteta (HIIT).

Poboljšaju sposobnosti – ova nova trening disciplina takođe poboljšava sposobnost organizma da izvodi kompleksne i teške pokrete koji zahtevaju neuromuskularnu koordinaciju, od osnovnog postepenog napredovanja do naprednih osnovnih pokreta.

Omoguće potpunu bezbednost – sprečavanje povređivanja i izbegavanje zdravstvenih rizika zbog lošeg položaja, nepravilne forme ili pogrešnih pokreta je suštinski aspekt metodologije Treninga za postizanje optimalnih sportskih rezultata i uklopljeno je u ergonomski dizajn SKILLMILL-a. Konzola takođe prikazuje zdravstvenu statistiku.

SKILLMILL je u stanju da trenira sve energetske sisteme organizma u vidu jednog rešenja, od sprinta do razvoja snage, za efikasan metabolizam i u potpunosti je integrisan u mywellnes, trening platformu baziranu na Technogym MyWellness Cloud-u. Ovo rešenje obuhvata niz programa treninga i uređaja koji nude korisnicima vođenje treninga, nadgledanje i praćenje rezultata. Korisnici mogu da pristupe programima treniranja tako što će skenirati kod SKILLMILL QR ili preuzeti mywellness aplikaciju i mogu da prate parametre treninga u realnom vremenu na konzoli. Pored mogućnosti praćenja programa konkretno osmišljenih, SKILLMILL je idealan za časove inspirisane sportskim treningom ili za male grupne sesije.