Selection linija za fitnes trening je jedinstvena. Napravljena je da zadovolji potrebe treninga početnika ali i naprednih vežbača. Omogućava optimalno izvođenje pokreta kao i siguran položaj vežbanja. Anatomski dizajnirana sedišta sa osloncima za leđa, zajedno sa držačima za obe ruke, omogućavaju sigurno i efikasno vežbanje za vežbače svih profila. Sa preko dvadeset sprava u našoj fitness zoni, svaki član ima optimalne uslove za postizanje svojih ciljeva.

 

Ono što se na dizajnu odmah primeti, jesu podešivači žute boje koji jasno pokazuju šta i kako se može prilagoditi, tako da i najneiskusniji vežbači brzo savlađuju podešavanje sprava prema sopstvenim potrebama. Ceo trening olakšava činjenica da su svi podešivači na svim spravama na istom mestu.

Na osnovu biomehaničkih studija o ponašanju mišića i njihovih pokreta, konstruisana je cela Selection serija, koja omogućava prirodan pokret mišića i tela kroz ceo spektar vežbanja. Otpor koji daje sprava je konstantan kroz ceo pokret, pa je samo vežbanje vrlo efikasno.