Svoje treninge bazira na vežbama za povećanje funkcionalne snage klijenta, mišićne hipertrofije ili redukcije telesne mase, u zavisnosti od potreba klijenta. Vredan, ambiciozan, komunikativan, sa stalnom željom ka daljem usavršavanju. Zna koliko je motivacija važan segment svakog treninga, a rad posvećen rezultatima i individualnim potrebama jedini pravi način da se dođe do cilja.
Zahvaljujući doziranom opterećenju i individualnom pristupu, u sladu sa fizičkom formom vežbača, kao i pažljivo vođenim istezanjem na kraju svakog treninga postiže stanje potpune funkcionalnosti. Motiviše klijente, prati njihov napredak, vodi ih kroz program na način da se do cilja dođe najoptimalnijim putem i teži da se svaki trening završi tako da vežbač ode zadovoljan rezultatima i pun pozitivne energije.
Rođen 1984. godine u Kraljevu. Znanja i veštine iz oblasti fitnesa stekao na Fitnes akademiji i Visokoj sportskoj i zdravstvanoj školi kroz edukaciju za instruktora personalnog fitnesa. Poseduje profi licencu za rad Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije . Dugogodišnji aktivni profesionalni sportista sa više od 20 godina aktivnog bavljenja rukometom u RK Goč u Vrnjačkoj Banji i RK Partizan u Beogradu. Nakon profesionalne sportske karijere svoje usavršavanje nastavlja u trenerskim vodama gde sada ima već višegodišnje iskustvo.
Poseduje sertifikate sa seminara „Principi ishrane u fitnesu“ i „Sistem kružnog i HIT treninga“.
Od sredine 2016. godine deo je SkyWellness tima na poziciji personalnog trenera.