TEAMBEATS 1

TEAMBEATS je trening koji je nastao detaljnim analizama nedeljnih potreba za fizičkom aktivnošću. Sve što je potrebno za trening sportiste mi smo prilagodili treningu rekreativaca i to na najsavremenijem poligonu za funkcionalni trening koji je opremljen poslednjim fitnes novitetima. Kroz planski trening visokog intenziteta u trajanju do 45 minuta, koji se sprovodi po unapred utvrđenom rasporedu održavanja obuhvatili smo sve segmente kvalitetnog vežbanja (snagu, izdrljivost I kondiciju). Namenjen je svima koji žele da podignu svoj trenutni nivo forme, da ubrzaju svoj put do letnje linije i za sve  koji žele da osete šta je dobar trening .

Zbog ograničenog broja od maksimalno 6 korisnika po terminu neophodna je rezervacija željenog termina. Rezervaciju možete izvršiti putem telefona, elektronske pošte ili lično na recepciji kluba. Uslugu možete otkazati najmanje 12 sati pre početka. Ukoliko rezervisana usluga nije otkazana na vreme, klub nema obavezu da izvrši povraćaj uplaćenog novca.

Ova usluga obuhvata korišćenje suve finske saune, 30 minuta nakon termina treninga i korišćenje klupskih peškira uz doplatu. Korisnik ove usluge sa sobom treba da ponese čistu opremu za trening i dokument sa slikom (lična karta, pasoš ili vozačka dozvola).

Category: