MADERO TERAPIJA 45MIN

Maderoterapija je holistička anticelulit masaža koja potiče iz Kolumbije. Tretman traje 45 minuta I zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta koji su različitih oblika i dimenzija. Drveni elementi su specijalno dizajnirani da uticu na određene delove tela zahvaćene celulitom i lokalizovanim masnim naslagama. Spada u holističke tehnike jer uspešno stimuliše i balansira energiju, smanjuje stres i oslobađa mišiće od bola. Izaberite trajanje tretmana prema potrebama, a bez obzira na trajanje pojedinačnog tretmana preporuka je da se radi ciklus od 10 tretmana za pune rezultate na koži.

Ova usluga obuhvata korišćenje kupskih peškira, bade mantila, papuča i suve finske saune, sat vremena pre ili posle zakazanog tretmana. Korisnik ove usluge sa sobom treba da ponese dokument sa slikom ( lična karta, pasoš ili vozačka dozvola).

Tretman nakon uplate možete rezervisati putem telefona, elektronske pošte ili lično na recepciji kluba. Savetujemo Vam da uslugu rezervišete barem tri dana unapred. Uslugu možete otkazati najmanje 12 sati pre početka. Ukoliko rezervisana usluga nije otkazana na vreme, klub nema obavezu da izvrši povraćaj uplaćenog novca.

Category: SKU: 430