null

PILATES

Oslobodite se stresa.

PILATES

Pilates je body and mind trening, umerenog inteziteta za koji se izvodi kroz funkcionalne pokrete i vežbe disanja u trajanju od 50 min. Trening podrazumeva korišćenje rekvizita kao sto su velike lopte, elastične trake, ručni tegovi. Namenjeno osobama koje vole statične vežbe, koje se manje kreću i dugo vremena provode sedeći u kancelariji ili u automobilu. Rezultati koje ćete postići su oslobađanje stresa, napetosti, bolova u predelu leđa, ojačanje duboke mišićne muskulature što će vam doprineti smanjenju učestalih glavobolja.

null

FIT BOX

Osnovne tehnike borilačkih veština.

FIT BOX

Fit box je srednje viskog inteziteta koji traje 50 minuta. Kombinuje udarce ručnih i nožnih tehnika iz boxa i kick boxa. Trening se izvodi u grupi uz muziku koja motiviše na pomeranje sopstvenih granica izdržljivosti. Nemenjen je osobama koje žele da savladaju osnovne tehnike borilačkih veština, oslobode se stresa, povećaju nivo kondicije i snage.

null

TBW+

Snaga +, kondicija +, energija +...

TBW+

TBW+ je trening srednje visokog inteziteta u trajanju od 50 min. Koriste se vežbe sa različitim rekvizitima i vežbe sa opterećenjem sopstvenog tela koje se izvode uz muziku koja podiže atmosferu i olakšava dolazak do željenog cilja. Trening je namenjen osobama koje vole dinamičnost i energičnost. Utiče na poboljšanje fizičke forme, oblikovanje tela, povećanje mišićne snage kao i aerobnih i anaerobnih kapaciteta. Ovo vam garantujemo jer smo za vas spojili dva treninga u jedan da bi ste dobili snagu +, kondiciju+ , energiju + i motivaciju za sledeći trening.

null

INTENSITY

Želite li dinamičan trening pun izazova?

INTENSITY

Intensity je trening srednje visokog pa u nekim momentima i visokog intenziteta u trajanju od 50 minuta. Mislili ste da ne može jače i brže. Korišćenjem jump boxova, kettle bell-ova, jednoručnih i dvoručnih tegova odlučili ste da vaš puls bude brži od već brzog ritma muzike koja vas motiviše da možete više i bolje…
Želite li dinamičan trening pun izazova? Na pravom ste mestu.

null

CORE

Zategnite stomak i zadnjicu.

CORE

CORE je program koji za kratko vreme donosi rezultate, čineći te snažnijim i vitkijim. Ovaj program fokusiran je na torso i na mišiće koji povezuju gornji i donji deo tela. Idealan je za zatezanje stomaka i zadnjice, za unapređenje funkcionalne snage, kao i za prevenciju povreda. CORE odgovara svim godištima, sposobnostima i fitness nivoima. Pokreti su jednostavni, a opcije omogućuju da biraš intenzitet koji ti odgovara. Vrlo brzo ćeš osetiti benefite poboljšanog kardio i funkcionalnog fitnes nivoa. Probaj. Videćeš.
Za odlične rezultate, preporučujemo vežbanje 2-3 puta sedmično. Čas traje 50min.

null

H.O.P

Hour or power je trening koji se izvodi u grupi.

H.O.P

Hour or power je trening koji se izvodi u grupi. Trening je srednje visokog inteziteta u trajanju od 50 minuta. Trening se izvodi uz brže muziče ritmove sa tegovima koji su težine od 1-6 kg koji se određuje od zavisnosti nivoa kondicione spremnosti. Ukoliko želite da sagorite višak masti, povećate kondiciju, kao i da vaši mišići budu prirodni i zdravi ovo je pravi program za vas.

null

YOGA

Želite da se oslobodite stresa i napetosti.

YOGA

Body & Mind trening niskog inteziteta, trening se izvodi uz orijentalnu muziku gde se kroz vežbe disanja i postavljana tela u određene položaje pronalazi sklad između tela i nekog unutrašnjeg mira.
Spoj viševekovne tradicije i savremenog treninga u trajanju od 60 minuta uz zvuke muzike za opuštanje.
Yoga je savršen izbor za osobe koje žele da se oslobode stresa, napetosti i da izađu potpuno relakirani sa treninga.

null

GRIT Plyo

Unapredi nivo kondicije, izgradi snažno telo...

GRIT Plyo

Les Mills GRIT Plyo je 30ominutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT) kreiran po pliometrijskom principu vežbanja tako da vežbaš kao pravi atleta.

Na ovom treningu, koristeći steper i slobodnu ploču, kombinuju se eksplozivni skokovi sa treningom agilnosti. Rezultat toga su povećana eksplozivnost i atletski oblik tela. Les Mills GRIT Plyo pomera granice HIIT treninga. Koristeći moćnu muziku GRIT instruktori ti pomažu da prevazićeš svoje granice izdžljivosti. Svaki put.

SPRINT

Maksimalan intenzitet i brzi rezultati.

SPRINT

Sprint je trening visokog intenziteta u trajanju od 30 minuta. Sprint se izvodi na stacionarnom biciklu gde vi sami birate opterećenje u zavisnosti od vaše kondicije… Ako volite da vozite bicikl ovo je pravi način da saznate zapravo koliko brzo možete da ga vozite... Već prvi taktovi najboljih muzičkih hitova će vas naterati da date sve od sebe. Namenjen je svima koji žele da sagore višak masnih naslaga, ojačaju i oblikuju stomak bokove i zadnjicu, da poboljšaju kondiciju, koji žele da dopune svoj trening sa tegovima, da urade nešto dobro za svoje srce i pluća.

null

SPIN

SPIN

Visoko intenzivan intervalni trening na stacionarnom biciklu napravljen prema potrebama mladih i modernih ljudi – traje samo 30 minuta, a brzo daje rezultate. Koncipiran je tako da u intenzivnim intervalima daješ sve od sebe, a u kratkim intervalnima odmora skupljaš snagu za novi intenzivni interval. Ova vrsta treninga je trenutno među najvećim fitnes trendovima na svetu.