Jedino što treba iz ovakvih i sličnih rečenica da prepoznate je REZULTAT. Ukoliko ste za njega zainteresovani, izaberite pravi fitnes put i “happyend” je zagarantovan.

 

U poslednje vreme nude nam se različite opcije za održanje i poboljšanje zdravlja, a mi kao nacija sve više sedimo i sve smo gojazniji i bolesniji. Pa, šta se dešava? U Srbiji je, prema poslednjem istraživanju, aktivno samo 13% stanovništva. Kada kažemo aktivno stanovništvo u to su uračunati ljudi koji se šetaju ili trče u prirodi, odigraju poneki termin fudbala ili košarke sa društvom, rekreativno voze bicikl, poluprofesionalno ili profesionalno se bave nekim sportom i na kraju vežbači u teretanama.
Fitnes centri polako počinju da preuzimaju primat u odnosu na sve ostale tipove rekreacije. Prednost fitnescentra je što ne zavisite od drugih. Možete da uklopite svoj termin i pored svih obaveza, kojih je sveviše. Dosadila vam je šetnja i vremenom postajene dovoljna, jer se telo adaptira. Ako trčite napolju, bar zimske mesece provodite u fitnes centrima, jer tako ostajete aktivni i u kondiciji. Sada kada ste došli ispred fitnescentra postoji jedan mali problem. Rasprostranjeno mišljenje vezano za vežbanje u fitnes centru je šta tu ima da se zna? Dođeš i dižeš tegove, trčiš ili voziš bajs koliko možeš ili dok se ne oznojiš. Možemo da primetimo da se veliki broj ljudini ne oznoji na treningu. E, pa nije to baš tako jednostavno ili jeste ako ne želite nikakve rezultate. Pravi pristup bi trebalo da bude da bar naučimo neka osnovna pravila. U fitnes centru ćete uspeti da završite trening, ali pokoju cenu.

Najgora moguća cena treninga je povreda koja najčešće nastaje zbog nepravilnog vežbanja. Za početak vam treba plan treninga koji je napravljen shodno vašim željama i mogućnostima. Vaše mogućnosti spoznajemo kroz različite vrstetes tiranja od strane trenera. Program treninga se izradjuje za svakog pojedinca ponaosob i svaki plan treninga bi trebao da isprati i personalni plan ishrane. Dobar plan ishrane i dobar plan treniniga mogu da zamene, bez preterivanja šaku lekova kod nekih ljudi, a nijedan lek ne može da zameni fizičku aktivnost i zdravu ishranu.

 

Jedan od najboljih klubova u gradu Sky Wellness, nudi individualni pristup svakom klijentu. Za svakog klijenta je obezbedjen program vežbanja, saveti vezani za ishranu i prisustvo dežurnih trenera. Ovakav pristup je doneo veliki broj uspešnih redukcija telesne težine i to da je veliki broj članova zadovoljan svojom transformacijom. Veliki broj sportista poklonio nam je poverenje u pauzama izmedju takmičarskih sezona. Zajedno smo stvorili prijatnu atmosferu kao osnovni preduslov da zavolimo svoj trening.

Zakažite svoj PROBNI TRENING na broj telefona 063.456.828 ili putem e maila info@skywellness.rs. Ljubazn oosoblje će Vas uputiti u najsavremeniji fitnes u Srbiji.

www.blic.rs/slobodno-vreme/fitnes-nije-moda-nego-put-do-rezultata