ras
spa

CENOVNIK USLUGA

 • CLASIC NO LIMIT  1 mesec      06:30h – 22:30h      90 eur 
 • CLASIC NO LIMIT   3 mesec      06:30h – 22:30h      235 eur
 • CLASIC NO LIMIT    6 mesec      06:30h – 22:30h      430 eur
 • CLASIC NO LIMIT   12 mesec      06:30h – 22:30h    720eur
 • CLASIC BASIC       1 mesec      06:30h – 22:30h     70 eur

CLASSIC NO LIMIT  je članska karta koja obuhvata svakodnevno korišćenje kluba bez vremenskog ograničenja, radnim danima od 06:30 do 22:30h i vikendom od 09:00 do 21:00h. Odabirom CLASSIC NO LIMIT članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis i sve grupne vežbe prema rasporedu  njihovog održavanja (yoga, pilates, fit box, total body workout+, intensity, Core i HOP). Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

Classic no limit podrazumeva dva personalna treninga sa našim trenerima gde obezbeđujemo:

 • konsultacije sa fitness menadžerom
 • upoznavanje sa istorijom zdravstvenog stanja kao I određivanje daljih ciljeva u trenažnom procesu
 • pristup našoj MYWELLNESSCLOUD platformi
  https://www.youtube.com/watch?v=Wo2qP6mQhk8
 • inicijalna antropometrijska merenja (merenje telesnog sastava I obima) I funkcionalnih testova (aerobni test I test maksimalne snage)

CLASSIC BASIC* je članska karta koja obuhvata svakodnevno korišćenje kluba bez vremenskog ograničenja, radnim danima od 06:30 do 22:30h i vikendom od 09:00 do 21:00h. Odabirom BASIC članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

 • OFFPEAK NO LIMIT  1 mesec      06:30h – 17:00h      65 eur
 • OFFPEAK NO LIMIT  3 mesec      06:30h – 17:00h      165 eur
 • OFFPEAK NO LIMIT  6 mesec      06:30h – 17:00h      320 eur
 • OFFPEAK NO LIMIT  12 mesec      06:30h – 17:00h     530 eur

OFFPEAK SOLO je članska karta koja obuhvata korišćenje kluba u predviđenim terminima svim danima od 06:30 do 17:00h i vikendom od 9:00 do 17:00h. Odabirom ove članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis i sve grupne vežbe koje prema rasporedu spadaju u predviđeni termin. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

 • MIDDAY NO LIMIT  1 mesec      11:00h – 16:00h      55 eur
 • MIDDAY NO LIMIT  3 mesec      11:00h – 16:00h      140 eur
 • MIDDAY NO LIMIT  6 mesec      11:00h – 16:00h      240 eur
 • MIDDAY NO LIMIT  12 mesec      11:00h – 16:00h      430 eur

MIDDAY NO LIMIT je članska karta koja obuhvata korišćenje kluba u predviđenim terminima svim danima od 11:00 do 16:00h. Odabirom ove članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis i sve grupne vežbe koje prema rasporedu spadaju u predviđeni termin. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

 • FITMODE  1 mesec      06:30h – 22:30h      120 eur

FIT MODE – Uplatom Fit Mode članarine stičete pravo na dvanaest dolazaka u toku jednog meseca. Prilikom dolaska na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića, Kinesis i sve grupne vežbe prema rasporedu njihovog održavanja.

FitMode članarina nosi sa sobom brojne benefite kao što su: personalni trening, izradu perosnalizovanog programa vežbanja koji dobijate nakon analize telesnog sastava i testiranja, vežbanje uz asistenciju trenera koji ti je na raspolaganju za konsultacije, TGS ključ ili MW Band uz pomoć čega možete pristupiti svom ličnom nalogu na My Wellness cloud-u, relaksacionu masažu u trajanju do 50 minuta kao I jednodnevno spa uživanje u wellness centru Wellnessland.

Kako bi svaki dolazak učinili komotnijim, na poklon dobijate korišćenje lokera koji je rezervisan samo za Vas, korišćenje kupskih peškira i suve finske saune.
Postanite korisnik FitMode članarine i obezbedite sebi fitness lifestyle.

 • MULTI GROUP ALL INCLUSIVE   1 mesec      40 eur

MULTI GROUP ALL INCLUSIVE je članska karta koja podrzumeva neograničeni broj dolazaka u toku jednog meseca na neki od grupnog treninga iz rasporeda (Yoga, Pilates, Fit box, Total body workout+, Intensity, Core, HOP). Ova članarina obuhvata i korišćenje suve finske saune sat vremena pre ili posle grupnog treninga. Uz doplatu možete koristiti i klupske peškire.

* Napomena: Cene su izražene u eurima i obračunavaju se po prodajnom kursu Banca Intesa-e na dan uplate.

 • TEAMBEATS:   1 termin = 10eur
 • TEAMBEATS:   12 termina = 60eur

TEAMBEATS – Doživite potpuno novo iskustvo treniranja u grupi, uz najsavremenija i najnaprednija fitness rešenja. SKILLMILL-a, SKILLROW-a i sistem TEAMBEATS, omogućiće posebnu energiju vežbanja u grupi uz benefite koji su do sada bili dostupni isključivo na personalnom treningu.

Uz vizuelna uputstva dostupna na video bimu moći ćete da imate uvid u vreme trajanja treninga, intervala, pauze, vaše trenutne srčane frekvencije, zone intenziteta u kojoj se nalazite, broja pokreta i kalorija koje ste sagoreli. Sa druge strane inspirativna muzika i jasne instrukcije našeg trenera pretvoriće ovaj trening u fantastično iskustvo.

 • SPIN:   1 termin= 7eur
 • SPIN:   12 termina= 45eur

SPIN  je trening na stacionarnom biciklu koji prati nove trendove fitnesa: BRZO, INTENZIVNO, EFIKASNO. U 30 minuta potpuno jedinstvene vožnje u Beogradu spremite se da doživite udar energije praćen najnovijim hitovima I potpuno novim vizuelnim iskustvom.

SPIN spada u grupu HIIT treninga što ćete u potpunosti zaboravitu zbog pozitivne energije na treningu.

SPIN je namenjen svima koji vole vožnju bicikla, žele da poprave kondiciju, ubrzaju metabolizam I pokrenu ubrzano topljenje masti.

CENOVNIK FITNES USLUGA

Personalni trening “1 na 1” je pravi izbor ako želiš dobre rezultate, ako imaš posebne želje, ako želiš da te neko motiviše i usmerava dok vežbaš! Takav vid treninga daje najbolje efekte i omogućava da brže dođeš do ostvarenja željenih rezultate. Naš stručni tim instruktora je tu da ti pomogne – odaberi trenera i dopusti da te vodi ka cilju!

Personalne treninge možeš uplatiti uz članarinu i koristiti ih kao dodatnu uslugu, a klub posećivati u svim željenim terminima.

1 X PERSONALNI TRENING – 20e

12 X PERSONALNI TRENING – 200e

Personalni trening “2 na 1” je tvoj idealni izbor ako želiš da vežbaš sa još jednom osobom, a da ujedno ostvarite sjajne rezultate. Ako vam je potrebna motivacija, kontrola ispravnosti vašeg vežbanja i društvo, duo personalni trening je pravo rešenje.

Naš stručni tim instruktora je tu da tebi tvom trening-partneru pomogne da ostverite željene ciljeve. Personalne treninge možete uplatiti uz članarinu i koristiti ih kao dodatnu uslugu, a klub posećivati u svim željenim terminima. Ukoliko usluge kluba želite da koristite samo 12 puta u toku meseca, u terminima kada ti i tvoj trening-partner imate zakazan trening sa vašim personalnim trenerom, pravi izbor za vas je članarina SKY 12 duo. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

1 X DUO PERSONALNI TRENING – 30e

12 X DUO PERSONALNI TRENING – 300e

Vežbe rastezanja spadaju u važan i neizostavan deo svakog treninga. Vežbama rastezanja poboljšavamo telesnu sposobnost za bilo koju aktivnost, razvijamo pokretljivost zglobova, tetiva, ligamenata i mišića, te na taj način smanjujemo i rizik od povreda, poboljšavamo cirkulaciju u mišićima i tako skraćujemo vreme koje je potrebno za oporavak nakon treninga. Osim što je dobro za mišiće, istezanje je i efikasno sredstvo za duševnu i telesnu relaksaciju.

1 X RASTEZANJE: – 12e

12 X RASTEZANJE- 120e

Uplatom članarine SKY 12 solo stičeš pravo na dvanaest dolazaka u toku jednog meseca, u terminima održavanja personalnih treninga, a sve to u dogovoru sa trenerom, kao i 4 samostalna dolaska u klub. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

Cena: 240eur

Uplatom članarine SKY 12 duo, ti sa još jednom osobom stičeš pravo na dvanaest zajedničkih dolazaka u toku jednog meseca, u terminima održavanja personalnih treninga, a sve to u dogovoru sa trenerom, kao i 4 samostalna dolaska u klub. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

Sky 12 duo CENA: od 400e.

CENOVNIK MASAŽA

 

Relaksaciona masaža celog tela koja omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 50 minuta
Cena: 25e

* popust za članove kluba

* Napomena: Cene su izražene u eurima i obračunavaju se po prodajnom kursu Banca Intesa-e na dan uplate.

Upotpunjuje fitnes trening i pojačava fizičke performanse tela. Ovaj tip tretmana preventira povrede mišića, zglobova, ligamenata i tetiva i smatra se neophodnim delom oporavka.

Trajanje: 50 minuta / 30 minuta parcijalna

Cena: 30e / 25e parcijalna

* popust za članove kluba

Tretman koji lišava telo upalnih i bolnih stanja usled hroničnih zdravstvenih tegoba (bolovi u leđima, glavobolje…)

Trajanje: 50 minuta / 30 minuta parcijalna

Cena: 27e / 22e parcijalna

* popust za članove kluba

Manuelna limfna drenaža je vrsta masaže koja stimuliše cirkulaciju limfe kroz telo. Izuzetno je važna kao deo programa lečenja celulita ili procesa mršavljenja. Savršena pomoć organizmu u borbi sa štetnim materijama!

Trajanje: 60 minuta / 30 minuta parcijalna

Cena: 27e/ 22e parcijalna

* popust za članove kluba

Ovo je efikasan način borbe protiv „pomorandžine kore“ koji prazni depozite masti, opušta tkivo, podstiče cirkulaciju i utiče na oblikovanje tela. U zavisnosti od individualnih potreba, lečenje celulita podrazumeva više kontinuiranih tretmana (preporuka 10 tretmana).

ANTICELULIT MASAŽA 45 min.  – 22e
PAKET 10 ANTICELULIT MASAŽA 45 min. + pakovanje – 220e
ANTICELULIT MASAŽA 30 min. – 18e
PAKET 10 ANTICELULIT MASAŽA 30min + pakovanje – 180e

* popust za članove kluba

Vremenski najduža masaža iz ponude kluba, tretira celo telo i omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 75 min

Cena: 32e

* popust za članove kluba

Pedeset minuta čistog zadovoljstva – Five Elements za nju, Energizing za njega ili Meditation Champa za nju i njega. Odaberite jednu od tri sveće napravljene od butera koji hrani vašu kožu i opustite se uz masažu inspirativnog mirisa i nežne toplote.

Trajanje: 50 minuta

Cena: 30e

* popust za članove kluba

 

Maderoterapija je holistička anticelulit masaža koja potiče iz Kolumbije.
Zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta koji su različitih oblika i dimenzija. Drveni elementi su specijalno dizajnirani da uticu na određene delove tela zahvaćene celulitom i lokalizovanim masnim naslagama.
Spada u holističke tehnike jer uspešno stimuliše i balansira energiju, smanjuje stres i oslobađa mišiće od bola. Deluje dubinski, tako što uklanja masne celije i eliminiše toksine, aktivira krvotok i limfni sistem, poboljšava čvrstinu i tonus kože i dolazi do ubrzanja metabolizma.
S’obzirom da se koriste 100% prirodni materijali, spada u apsolutno bezbedne tehnike jer nikakve alergijske reakcije nisu moguće.
Preporučeno je da se radi ciklus od 10 tretmana za pune rezultate na koži.

MADERO TERAPIJA 45 min: 30e
10 x MADERO TERAPIJA PAKET: 300e

ISPROBAJ KLUB POTPUNO BESPLATNO

ISPROBAJ KLUB BESPLATNO

.
Ispuni formular svojim podacima i vrlo brzo će te kontaktirati naš fitness savetnik radi zakazivanja posete klubu i uvodnog treninga. Tvoje SkyWellness iskustvo počinje ovde.

 

*free pass-a  se jednokratno može iskoristiti i namenjen je osobama koje do sad nisu koristile usluge fitnes centra SkyWellness.