High Res JPGSkyWellness je pripremio za vas novi grupni trening CX Worx LesMills

Kakav je tipičan CXWORX™ čas?

CXWORX™  vežbe angažuju  mišiće stomaka i tako obezbeđuju ključne komponente snažnog tela. Snažnija core struktura učiniće te boljim u svemu što radiš, od svakodnevnih aktivnosti do omiljenog sporta – to je osnova koja sve drži na okupu.

Svi pokreti CXWORX™a imaju opcije, tako da su izazovni, a opet dostižni za tvoj fitness nivo. Obučeni instruktori vode te kroz tehniku vežbanja sa opterećenjem i ekspanderima, kao i kroz vežbe poput izdržaja i trbušnjaka.

Svaki trening podrazumeva besprekornu tehniku i svest o značaju svakog pokreta, tako da ćeš, pored toga što ćeš ga osnažiti, ujedno i upoznati svoje telo.

Benefiti

CXWORX™ je program koji za kratko vreme donosi rezultate, čineći te snažnijim i vitkijim.

Nauka koja stoji iza programa CXWORX™

Ovaj program fokusiran je na torso i na mišiće koji povezuju gornji i donji deo tela. Idealan je za zatezanje stomaka i zadnjice, za unapređenje funkcionalne snage, kao i za prevenciju povreda.

Saznaj više o načinu na koji tvoje telo funkcioniše tokom treninga CXWORX™

CXWORX™ odgovara svim godištima, sposobnostima i fitness nivoima. Pokreti su jednostavni, a opcije omogućuju da biraš intenzitet koji ti odgovara. Vrlo brzo ćeš osetiti benefite poboljšanog kardio i funkcionalnog fitnes nivoa. Probaj. Videćeš.

Za odlične rezultate, preporučujemo vežbanje 2-3 puta sedmično.

Raspored grupnih treninga možete pogledati OVDE