SPRINT 001

Najbrže cycling iskustvo premijerno u SkyWellnessu

Misliš da si dovoljno brz?

U SkyWellnessu testirati svoje granice!

Spreman?

Prvi put u Beogradu, premijerno u SkyWellnessu!

Novi Les Mills visoko intenzivan intervalni trening – Les Mills SPRINT je stigao u Srbiju, a premijeno u Beogradu, i među prvima u svetu, ćete moći da ga isprobate u SkyWellnessu.

Kratak trening, brzi rezultati!

Les Mills SPRINT je visoko intenzivan intervalni trening na stacionarnom biciklu napravljen prema potrebama mladih i modernih ljudi – traje samo 30 minuta, a brzo daje rezultate. Koncipiran je tako da u intenzivnim intervalima daješ sve od sebe, a u kratkim intervalnima odmora skupljaš snagu za novi intenzivni interval. Ova vrsta treninga je trenutno među najpopularnijim fitnes trendovima na svetu.

Ko može da trenira ovaj HIIT trening?

Sprint je za sve. Iako su HIIT treninzi specifični zbog toga što je za njih potrebna određena fizička kondicija, SPRINT je, zbog bicikla kao rekvizita, jednostavan i bezbedan jer u toku intenzivnog treninga ne postoji impakt na zglobove. To znači da bez obzira na nivo kondicije Les Mills SPRINT može biti pravi izbor za tebe ukoliko voliš kratke, dinamične i izazovne treninge.

Po čemu je SPRINT drugačiji?

Sprint je HIIT trening na biciklu. Ako te asocira na Wellness Indoor Cycling, važno je da znaš po čemu je drugačiji. SPRINT ne stvara osećaj i doživljaj putovanja kroz različite terene već se isključivo fokusiraš da u intenzivnim intervalima daješ svoj maksimum. U Les Millsu su ga slikovito opisali kao trening na kojem ’15x dosegneš svoj maksimum brzine, i gotovo!’.

Koji su benefiti SPRINTA?

O pozitivnim efektima SPRINTA najviše govori činjenica da još satima nakon treninga sagorevaš kalorije. Učvrstićeš mišiće, oblikovati telo i ojačati srce. Zanimljivo, ovaj trening će snažno graditi tvoju mentalnu izdržljivost. Zbog polupersonalnog stila treninga, instruktor će ti uvek pomagati da u svakom treningu daš više nego što si mislio da možeš.

Kako i kada možeš isprobati SPRINT?

SPRINT mogu da probaju svi koji to žele, bez obzira na to da li si naš član ili samo želiš da stekneš uvid u atmosferu i sjajnu energiju SkyWellness-a.

Ukoliko želiš prvo da probaš neki drugi grupni trening osim SPRINT-a, prijavi se i dođi da ga pogledaš uživo u SkyWellnessu.

Spremi se za novu dimenziju treninga, maksimalan intenzitet i brze rezultate.