SKY TEAM

Vođeni strašću da tvoje telo i um upoznamo sa savršenim zdravljem, stvorili smo tim koji voli ono što radi i to se na njima vidi! Tokom svakog treninga bićeš motivisan, izazvan i podržan da dostigneš i prestigneš svoje maksimume, a naši treneri, profesionalci u svojoj oblasti, daće sve od sebe da svaki novi trening bude nova stanica na putovanju ka wellness životnom stilu. Bilo da se odlučiš za personalni, grupno vođeni ili posebno kreirani grupni trening, apsolutna posvećenost našeg osoblja je ono s čime ćeš se susresti.

Jeca1

Jelena Obradović

Trener, Lični trener

Rođena 12.3.1987. godine u Smederevu. Kao student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu priključila se SkyWellness timu 2011. godine, kao instruktor grupnih programa i personalni trener. Poseduje više sertifikata sa različitih seminara, konvencija, fitness sajmova i to iz oblasti korektivne gimnastike, step aerobika, pilatesa, cardio boxa, funkcionalnog treninga,…

Marko1

Marko Mitrovic

Trener, Lični trener

Rođen je 1995. godine u Leskovcu. Kao student Sportske Akademije, na smeru sportski trener fitnesa i rekreacije, prljiključio se SkyWellness timu na poziciji personalnog trenera. Svoje treninge bazira na kombinaciji izometrijskih, izokinetičkih, koncentričnih i ekscentričnih kontrakcija sa rekreativcima i sportistima, oporavak i rehabilitacija nakon povreda. Njegov cilj je da sam proces treninga što više prilagodi Vašim potrebama, kako bi što pre postigli željene rezultate uz savete pravilne ishrane i suplementacije. Na treninzima je pun energije, komunikativan i teži ka daljem usavršavanju.

Igor1

Igor Sarić

Trener, Lični trener

Član Sky Wellness tima od početka 2015. godine, Igor je fokusiran, posvećen i odgovoran u radu sa klijentima. Treninge prilagođava specifičnim potrebama klijenata sa primarnim fokusom na funkcionalnost, mišićnu hipertrofiju i smanjenje telesnih masnoća u telu.

Tedi1

Ivan Teodorović

Trener, Lični trener, Fitnes menadzer

Ivanovi treninzi su bazirani na oblikovanju tela, redukciji masti i telesne težine i dobijanju mišićne mase uz povećanje funkcionalnosti.
Rođen 1981. u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Još u osnovnoj školi počeo da se bavi kajakom. Do svoje 21. godine ostvario zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Ivan1

Ivan Kostović

Trener, Lični trener

Kao sportista, sklon timskom radu, priključio se timu kluba SkyWellness, gde je svoje trenažne koncepte bazirao na individualnim potrebama klijenata. Predan i istrajan u svojim ciljevima, u radu za klijentima teži da iste osobine probudi i da tako zajedno postignu najbolje rezultate i zadati cilj.

Nemanja1

Nemanja Mandić

Trener, Lični trener

Karijeru trenera počinje da gradi kao student 2010. godine u Hemofarmu gde je radio sa zaposlenima, a zatim pokreće školicu sporta sa decom uzrasta 3 do 5 godina. Iste godine počinje da radi kao personalni i grupni trener u centru WellnessLand. Krajem 2010 se priključuje timu klubu SkyWellness kao personalni trener i trener grupnih programa LesMills – Body Pump i Body Attack.

Branka1

Branka Popović

Trener, Lični trener

Rođena 1985. godine u Valjevu. Diplomirala 2012. godine u Beogradu na Fakultetu sporta i fizičkog Vaspitanja. Priključuje se timy SkyWellness 2013. godine kao personalni trener i instruktor pilatesa. Poseduje licencu TRX Personal trainer. Svoje treninge bazira na fleksibilnosti, balansu, zatezanju mišića, kao i u zavisnosti od potreba i želja klijenata. Redukcija telesne mase kroz funkcionalne treninge je sve više privlači. Pravilnim doziranjem opterećenja i rastezanjem na kraju treninga, klijenta dovodi u stanje potpune funkcionalnosti i sa osmehom, puni pozitivne energije odlaze sa njenog treninga.

Slaven2

Slaven Popović

Trener, Lični trener

Nedugo nakon započinjanja rada u centru WellnessLand, 2008. godine, Slaven se kao personalni trener priključuje i timu kluba SkyWellness.
Svoje treninge bazira na vežbama za povećanje funkcionalne snage klijenta, mišićne hipertrofije ili redukcije telesne mase, u zavisnosti od individualnih potreba. Kroz kompleksne, višedimenzionalne pokrete, koji integrišu što veći procenat muskulature i istovremeno više zglobova, teži da ravnomerno razvija sve bazične motoričke sposobnosti klijenta.

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

KO NAM JE POTREBAN?

Personalni trener, fitness entuzijasta, samopuzdana osoba, edukovana u pravcu negovanja fizičke kulture, produktivna, perspektivna, spremna na konstantno usavršavanje i timski rad. Iskustvo u radu na Technogym opremi je prednost. Strast ka određenoj sportskoj veštini je poželjna.

 

KOJE SU PREDNOSTI?

Pored posedovanja fakultetske diplome iz oblasti sporta i rekreacije, prednost dajemo osobama koje se permanentno usavršavaju u oblasti fitnesa. Kandidati koji poseduju sertifikate CrossFit, TRX, Kettlebell, Kinesis ili usmerenja ka nekom specifičnom načinu rada, kao što su neki od borilačkih sportova, kondicioniranje, rad sa osobama treće dobi, rad satrudnicama, ili već nekom od aktuelnih fitness programa, svakako su u
prednost pri konkurisanju.

 

ŠTA OČEKUJEMO?

Na prvom mestu, posvećenost i lojalnost klubu, a zatim spremnost da data šansa bude maksimalno iskorišćena u toku radne obaveze ne kraće od 160 sati mesečno. Poštovanje pravilnika i uvažavanje članova kluba, poznavanje engleskog jezika i spremnost na rad sa pametnom fitness opremom poslednje generacije se podrazumevaju.

 

ŠTA NUDIMO?

Šansu za rad u uređenom sistemu i vrhunskom prostoru, kao i pripadnost sjajnom timu entuzijasta za koje boravak u klubu SkyWellness nije samo posao. Ističemo i mogućnost usavršavanja, sticanje jedinstvenog iskustva kada se radi o klupskom poslovanju u Srbiji, stimulativnu zaradu i odlične uslove za rad.

OSTAVITE VAŠE PODATKE I POŠALJITE NAM CV

Vaše ime i prezime (obavezno):

Vaša Email adresa (obavezno):

Naslov poruke:

Vaš CV:

Vaša poruka: