Skill Ath - 1200x733

Kao i obično, SkyWellness se i ovaj put potrudio da prvi na tržištu ponudi nešto potpuno novo.

SKILL ATHLETIC CLASS nudi korisnicima šansu da odrade kompletan HIT (high intensity training) kružni trening vođen od strane trenera, u malim grupama do šest vežbača, a u okruženju koje nudi uslove za sve trening modalitete. Oprema sa kojom raspolažemo su najnovija rešenja iz SKILL i FUNCTIONAL TG linija: SKILLMILL, SKILROW, Dual Adjustable Pulley, Plyobox-ovi…

Svaki trening je zasnovan na Technogym principima programiranja što znači da je svaka vežba pre svega sigurna, a zatim i efikasna; da svaki trening sadrži celu paletu primarnih pokreta čoveka; da uključuje progresije i regresije vežbe kako bi svaka vežba mogla de se prilagodi pojedincu I njegovim potrebama, što nam na kraju omogućava isporuku efikasnog trening programa.

SKILL ATHLETIC trening se uz funkcionalni trening nalazi u Ability grupi treninga, što podrazumeva da se pored osnovnih fizičkih kapaciteta (snaga, brzina, izdržljivost, fleksibilnost) razvijaju I motorni potencijali kako bi savladali neke specifične kretne strukture i unapredili sposobnosti. Cilj ovog neuro-muskularnog treninga je da vremenom kroz motorne radnje koje predstavljaju koordiniran set pokreta uključijući voljne I refleksne radnje, dostignemo najbolju efikasnost i izvodimo osnovne kretne strukture sa lakoćom, kako bi čuvali energiju i kretali se sa manje stresa na mišićima i zglobovima. Ovakvi treninzi su zbog svoje efikasnosti takođe i nezaobilazan deo specifičnog sportskog treninga.

 BROJ MESTA ZA SKILL ATHLETIC CLASS JE OGRANIČEN. PRIJAVITE SE I ZAUZMITE SVOJU POZICIJU!

Prijave možete podneti pozivom na broj +381 11 29 20 820 ili popunjavanjem prijave na našem sajtu.

PRIJAVITE SE!

Prvi trening je PROMO GRATIS!
Svaki sledeći se zakazuje i plaća pojedinačno.

CENE PO TRENINGU :
Za korisnike sa već aktivnom članarinom: 7€
Za korisnike bez aktivne članarine: 17€

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS na dan uplate.

Vaše ime i prezime (obavezno):

Vaša Email adresa (obavezno):

Broj kontakt telefona (obavezno):