Dozvoli da uz pomoć našeg vrhunskog tima fitnes trenera, fizioterapeuta, lekara iz ordinacije sportske medicine Vita Maxima i nutricionista iz centra za hrono ishranu dr Gifing, u kratkom periodu napraviš veliku promenu u svom životu & korak prema zdravijem životnom stilu i potpunoj transformaciji tela!

Program traje petnaest nedelja i uključuje:

  • INDIVIDUALNI TRENINZI

Treninzi pet dana u nedelji, dva dana su neophodna za odmor (75 treninga u toku programa je potrebno da bi se postigli željeni rezultati). Dva dana u nedelji slobodna i podrazumevaju kardio program u konsultaciji sa trenerom.

  • TEST OPTEREĆENJA

Obavljanje pregleda na početku programa (ordinacija Vita Maxima), anamneza urađena po prihvaćenom formularu FIMS-a, fizikalni status: opšti i lokalni po organskim sistemima, antropometrijski pokazatelji, telesna visina, telesna masa i kompletna telesna struktura, dvanaestokanalni EKG, ergospirometrijski test.

  • INDIVIDUALNI PROGRAM ISHRANE

Izrađuju se četiri programa ishrane u različitim fazama programa (Nutricionista će na početku programa da uraditi pregled na osnovu kojeg se pravi program ishrane. Tokom programa postoje još 3 pregleda radi provere rezultata i eventualne promene programa ishrane)

  • RUČNI TRETMANI TELA

Jedna masaža/tretman nedeljno, tokom trajanja programa. U zavisnosti od želja klijenta i uz preporuku naših terapeuta, odabira se od ponuđenih tretmana:

Anticelulit masaža

Limfna drenaža

Loosen stress (relax)

Ovim programom se na zdrav i kontrolisan način gubiti 10 do 18 kilograma. Termini treninga nisu fiksni i zakazuju se u dogovoru sa trenerom. Ukupna količina: 75 treninga za 15 nedelja.