NAŠ TIM

Vođeni strašću da tvoje telo i um upoznamo sa savršenim zdravljem, stvorili smo tim koji voli ono što radi i to se na njima vidi! Tokom svakog treninga bićeš motivisan, izazvan i podržan da dostigneš i prestigneš svoje maksimume, a naši treneri, profesionalci u svojoj oblasti, daće sve od sebe da svaki novi trening bude nova stanica na putovanju ka wellness životnom stilu. Bilo da se odlučiš za personalni, grupno vođeni ili posebno kreirani grupni trening, apsolutna posvećenost našeg osoblja je ono s čime ćeš se susresti.

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

KO NAM JE POTREBAN?

Personalni trener, fitness entuzijasta, samopuzdana osoba, edukovana u pravcu negovanja fizičke kulture, produktivna, perspektivna, spremna na konstantno usavršavanje i timski rad. Iskustvo u radu na Technogym opremi je prednost. Strast ka određenoj sportskoj veštini je poželjna.

KOJE SU PREDNOSTI?

Pored posedovanja fakultetske diplome iz oblasti sporta i rekreacije, prednost dajemo osobama koje se permanentno usavršavaju u oblasti fitnesa. Kandidati koji poseduju sertifikate CrossFit, TRX, Kettlebell, Kinesis ili usmerenja ka nekom specifičnom načinu rada, kao što su neki od borilačkih sportova, kondicioniranje, rad sa osobama treće dobi, rad sa trudnicama,  ili već nekom od aktuelnih fitness programa, svakako su u prednost pri konkurisanju.

ŠTA OČEKUJEMO?

Na prvom mestu, posvećenost i lojalnost klubu, a zatim spremnost da data šansa bude maksimalno iskorišćena u toku radne obaveze ne kraće od 160 sati mesečno. Poštovanje pravilnika i uvažavanje članova kluba, poznavanje engleskog jezika i spremnost na rad sa pametnom fitness opremom poslednje generacije se podrazumevaju.

ŠTA NUDIMO?

Šansu za rad u uređenom sistemu i vrhunskom prostoru, kao i pripadnost sjajnom timu entuzijasta za koje boravak u klubu SkyWellness nije samo posao. Ističemo i mogućnost usavršavanja, sticanje jedinstvenog iskustva kada se radi o klupskom poslovanju u Srbiji, stimulativnu zaradu i odlične uslove za rad.

image1