mywellness cloud

Pristupite svom programu obuke i evidenciji odakle god vam to odgovara – sa bilo kog računara, tableta ili pametnog telefona! Modifikujte i prilagodite vežbe i uradite to tako da svaka pojedinačna aktivnost, uključujući i brzu šetnju po parku, se računa!

Klub SkyWellness uveo je MyWellness cloud platformu i osigurao vodeću poziciju na regionalnom fitnes i vellness tržištu. Klub otvara MyWellness cloud račun za svakog člana potpuno besplatno ili besplatno, uz pristup posebno dizajniranom i personaliziranom programu obuke. Programi obuke su dostupni kada se član uloguje i može im se pristupiti putem Interneta. Tokom vežbanja, aktivnosti članova se evidentiraju pomoću TGS ključa i na njegov račun se prebacuju na mivellness cloud platformu, jedinstveni sistem koji je razvila kompanija Technogym. Zatim mu sistem šalje personalizovane parametre i rezultate treninga, kojima se može pristupiti preko računara, tableta, pametnog telefona ili Technogym kardio mašina i pametne check-in / check-out tačke u klubu.

TGS ključ, koji svaki član poseduje, u potpunosti je kompatibilan sa svim Technogym uređajima nove generacije, tako da je moguće koristiti isti ključ u hotelima i fitnes klubovima gde članovi provode vreme tokom odmora ili poslovnog putovanja.

Želite li personalizirani wellness doživljaj čak i kada vežbate izvan kluba – u prirodi, na teniskom terenu, biciklističkoj stazi ..?
Nema problema. Klub SkyVellness može da vam ponudi napredni MyWellness ključ.

MyWellness cloud je kompatibilan sa glavnim fitnes aplikacijama kao što su runkeeper, mapmifitness itd.
Za više detalja kontaktirajte nas. Rado ćemo vam pružiti više informacija.
Imate li pitanja o mywellness cloud platformi? Nema problema, imamo osobu za vas.
Slaven Popović
Sertifikovani Technogim master trener
slaven@skivellness.rs