Marko Mikić je rođen 1984. godine u Kruševcu gde se dugo godina bavio košarkom. Diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu gde je završio i Master studije. Još kao student je svoje iskustvo gradio u Americi i Londonu na letnjim kampovima, a nakon studija odlazi u Dubai gde radi kao personalni trener i fitnes instruktor u jednom od najvećih klubova u Emiratima.
SkyWellness timu se pridružuje početkom 2017. godine gde želi svoje stečeno znanje i internacionalno iskustvo prenese na ove prostore. Posvećen svakom klijentu. Želi da edukuje, a ujedno i pomogne na stručan način da klijent što pre dođe do svog cilja. Specijalnost su mu funkcionalni treninzi, fizička priprema, prevencija i oporavak od povreda. Kao dugogodišnji skijaš i spasilac poseduje licencu ski instruktora kao i internacionalnu i nacionalnu licencu Lifeguard-a.
Cilj svakog treninga mu je da makasimalno motiviše klijenta, pruži mu što kvalitetniju uslugu, pomeri granice mogućeg i uživa u ostvarenim obostranim rezultatima nakon kvalitetnog i napornog rada.