SkyWellness za vas UVODI  još jedan potpuno novi grupni trening LesMills CX Worx!

 

PREMIJERA

U sredu, 11. maja, u tri termina 11:00h, 19:00h i 21:00h promovišemo novi grupni trening CX Worx LesMills.

Dođite da isprobate novi trening, novu energiju potpuno BESPLATNO.

 

Nisi član SkyWellness-a? Neka te to ne brine, treninzi su BESPLATNI za sve.

Ukoliko nas pratiš na društvenim mrežama ili su ti prijatelji pričali o nama i od tada želiš da budeš deo SkyWellness-a, ovo je idealna prilika. Tokom PROMOCIJE 11. maja isprobaš CX Worx BESPLATNO.

Udružimo energije i biće to iskustvo o kome se priča.

 

Kakav je tipičan CXWORX™ čas?

CXWORX™  vežbe angažuju  mišiće stomaka i tako obezbeđuju ključne komponente snažnog tela. Snažnija core struktura učiniće te boljim u svemu što radiš, od svakodnevnih aktivnosti do omiljenog sporta – to je osnova koja sve drži na okupu.

Svi pokreti CXWORX™a imaju opcije, tako da su izazovni, a opet dostižni za tvoj fitness nivo. Obučeni instruktori vode te kroz tehniku vežbanja sa opterećenjem i ekspanderima, kao i kroz vežbe poput izdržaja i trbušnjaka.

Svaki trening podrazumeva besprekornu tehniku i svest o značaju svakog pokreta, tako da ćeš, pored toga što ćeš ga osnažiti, ujedno i upoznati svoje telo.

Benefiti

CXWORX™ je program koji za kratko vreme donosi rezultate, čineći te snažnijim i vitkijim.

Nauka koja stoji iza programa CXWORX™

Ovaj program fokusiran je na torso i na mišiće koji povezuju gornji i donji deo tela. Idealan je za zatezanje stomaka i zadnjice, za unapređenje funkcionalne snage, kao i za prevenciju povreda.

Saznaj više o načinu na koji tvoje telo funkcioniše tokom treninga CXWORX™

CXWORX™ odgovara svim godištima, sposobnostima i fitness nivoima. Pokreti su jednostavni, a opcije omogućuju da biraš intenzitet koji ti odgovara. Vrlo brzo ćeš osetiti benefite poboljšanog kardio i funkcionalnog fitnes nivoa. Probaj. Videćeš.

Za odlične rezultate, preporučujemo vežbanje 2-3 puta sedmično.

 

Posebna ponuda kao dodatna motivacija:

Iskoristite priliku i na dan premijere, u sredu, 11. maja, uplati MULTI GROUP članarinu ZA samo 29€. Dobićeš neograničeno korišćenje svih starih, unapređenih i novih grupnih treninga, uključujući CX Worx. Potrebno je samo da se prijaviš i rezervišeš svoje mesto.

*aktivacija članarine 11. maja 2016. godine

 

Kako do BESPLATNIH treninga i posebne ponude

Kako bi ostvario pravo na besplatne treninge i posebnu ponudu važno je da se prijaviš online na našem sajtu od 09. maja. Sve novosti vezane za promociju novih izdanja prati na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.