OPEN WEEK

OPEN WEEK

 

Obavezno dođi na BESPLATNE grupne treninge

Promo period od 26.3. do 1.4.

Budi fit.

Izgradi samopouzdanje.

Budi snažan.

Postani ono o čemu sanjaš.

Budi svoj.

Prihvati izazov!

 

 

Prihvati izazov, učini to

od 26. marta do 1. aprila, u nedelji kada promovišemo novi raspored, nove treninge, novu energiju dođite da isprobate sve grupne treninge potpuno BESPLATNO.

 

Nisi član SkyWellness-a? Neka te to ne brine, treninzi su BESPLATNI za sve.

Ukoliko nas pratiš na društvenim mrežama ili su ti prijatelji pričali o nama i od tada želiš da budeš deo SkyWellness-a, ovo je idealna prilika. Tokom OPEN WEEK-A od 26. marta do 1. aprila učešće na grupnim treninzima biti BESPLATNO.

Udružimo energije i biće to iskustvo o kome se priča.

 

Posebna ponuda kao dodatna motivacija:

Iskoristite priliku da NOVI koncept MULTI GROUP paketa, u promo periodu kupite po istoj ceni. ZA samo 29€ dobijate neograničeno korišćenje svih starih, unapređenih i novih grupnih treninga, uključujući WellnessIndorCycling i SPRINT. Potrebno je samo da se prijaviš i rezervišeš svoje mesto na željenom programu. Trening bez granica znači da treniraš koliko želiš, kad želiš i koji god od treninga želiš.

 

Raspored grupnih treninga tokom OPEN WEEK-a

 RASPORED SRB


U okviru OPEN WEEK-a premijerno u Beogradu u SkyWellness-u – Les Mills SPRINT

Put do dobrog izgleda ima i kraću verziju – visoko intenzivne intervalne treninge koji traju samo 30 minuta, na kojima daješ sve od sebe i nakon kojih još satima osećaš efekte treninga. Pored novih izdanja, premijerno u SkyWellness-u novi trening.

Među prvima u svetu probaj Les Mills SPRINT i prenesi nam svoje utiske. Ovaj trening se radi na stacionarnom biciklu i samim tim ne postoji impakt na zglobove, a pruža sve prednosti HIIT treninga. To znači da bez obzira na nivo kondicije Les Mills SPRINT može biti pravi izbor za tebe ukoliko voliš kratke, dinamične i izazovne treninge.

 

Kako do BESPLATNIH treninga i posebne ponude

Kako bi ostvario pravo na besplatne treninge i posebnu ponudu važno je da se prijaviš online na našem sajtu od 21. marta. Sve novosti vezane za promociju novih izdanja prati na našoj Facebook stranici i Instagram profilu.