POTPUNA RELAKSACIJA ORGANIZMA

Pomozi svom organizmu da ostvari vrhunske performance za koje je predodređen. Uspori znake starenja. Pročisti telo, opusti se, pa ponovi proces. Koji god da je razlog zbog kog razmatraš masažu, u klubu SkyWellness te očekuje izuzetno i jednistveno iskustvo.

Untitled-2
Untitled-3
spa-75x75-3
spa-75x75-10
terapeutic
spa-75x75-2

RELAX MASAŽA

Relaksaciona masaža celog tela koja omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 60 minuta / 30 minuta parcijalna

SPORTSKA MASAŽA

Upotpunjuje fitnes trening i pojačava fizičke performanse tela. Ovaj tip tretmana preventira povrede mišića, zglobova, ligamenata i tetiva i smatra se neophodnim delom oporavka.

Trajanje: 60 minuta / 30 minuta parcijalna

TERAPEUTSKA MASAŽA

Tretman koji lišava telo upalnih i bolnih stanja usled hroničnih zdravstvenih tegoba (bolovi u leđima, glavobolje…)

Trajanje: 60 minuta / 30 minuta parcijalna

LIMFNA DRENAŽA

Manuelna limfna drenaža je vrsta masaže koja stimuliše cirkulaciju limfe kroz telo. Izuzetno je važna kao deo programa lečenja celulita ili procesa mršavljenja. Savršena pomoć organizmu u borbi sa štetnim materijama!

Trajanje: 60 minuta / 30 minuta parcijalna

ac
spa-75x75-1
spa-75x75

ANTICELULIT MASAŽA

Ovo je efikasan način borbe protiv „pomorandžine kore“ koji prazni depozite masti, opušta tkivo, podstiče cirkulaciju i utiče na oblikovanje tela. U zavisnosti od individualnih potreba, lečenje celulita podrazumeva više kontinuiranih tretmana (preporuka 10 tretmana).

Trajanje: ručna masaža sa uljem 30 minuta / ručna masaža 30 minuta + 15 minuta pakovanje

ANTISTRESS MASAŽA

Vremenski najduža masaža iz ponude kluba, tretira celo telo i omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 60 minuta telo + 15 minuta lice

MASAŽA SVEĆAMA

Pedeset minuta čistog zadovoljstva – Five Elements za nju, Energizing za njega ili Meditation Champa za nju i njega. Odaberite jednu od tri sveće napravljene od butera koji hrani vašu kožu i opustite se uz masažu inspirativnog mirisa i nežne toplote.

Trajanje: 50 minuta