POTPUNA RELAKSACIJA ORGANIZMA

Pomozi svom organizmu da ostvari vrhunske performance za koje je predodređen. Uspori znake starenja. Pročisti telo, opusti se, pa ponovi proces. Koji god da je razlog zbog kog razmatraš masažu, u klubu SkyWellness te očekuje izuzetno i jednistveno iskustvo.

spa-75x75-3

RELAX MASAŽA

Relaksaciona masaža celog tela koja omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 50 minuta

spa-75x75-10

SPORTSKA MASAŽA

Upotpunjuje fitnes trening i pojačava fizičke performanse tela. Ovaj tip tretmana preventira povrede mišića, zglobova, ligamenata i tetiva i smatra se neophodnim delom oporavka.

Trajanje: 50 minuta / 30 minuta parcijalna

terapeutic

TERAPEUTSKA MASAŽA

Tretman koji lišava telo upalnih i bolnih stanja usled hroničnih zdravstvenih tegoba (bolovi u leđima, glavobolje…)

Trajanje: 50 minuta / 30 minuta parcijalna

spa-75x75-2

LIMFNA DRENAŽA

Manuelna limfna drenaža je vrsta masaže koja stimuliše cirkulaciju limfe kroz telo. Izuzetno je važna kao deo programa lečenja celulita ili procesa mršavljenja. Savršena pomoć organizmu u borbi sa štetnim materijama!

Trajanje: 60 minuta / 30 minuta parcijalna

ac

ANTICELULIT MASAŽA

Ovo je efikasan način borbe protiv „pomorandžine kore“ koji prazni depozite masti, opušta tkivo, podstiče cirkulaciju i utiče na oblikovanje tela. U zavisnosti od individualnih potreba, lečenje celulita podrazumeva više kontinuiranih tretmana (preporuka 10 tretmana).

Trajanje ručne masaže losionom: 45 minuta / 30 minuta

spa-75x75-1

ANTISTRESS MASAŽA

Vremenski najduža masaža iz ponude kluba, tretira celo telo i omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 60 minuta telo + 15 minuta lice

spa-75x75

MASAŽA SVEĆAMA

Pedeset minuta čistog zadovoljstva – Five Elements za nju, Energizing za njega ili Meditation Champa za nju i njega. Odaberite jednu od tri sveće napravljene od butera koji hrani vašu kožu i opustite se uz masažu inspirativnog mirisa i nežne toplote.

Trajanje: 50 minuta

images

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je holistička anticelulit masaža koja potiče iz Kolumbije. Zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta koji su različitih oblika i dimenzija. Drveni elementi su specijalno dizajnirani da uticu na određene delove tela zahvaćene celulitom i lokalizovanim masnim naslagama. Spada u holističke tehnike jer uspešno stimuliše i balansira energiju, smanjuje stres i oslobađa mišiće od bola. Preporučeno je da se radi ciklus od 10 tretmana za pune rezultate na koži.

Trajanje: 45 minuta