CENOVNIK ČLANARINA

 • CLASIC BASIC     1 mesec      06:30h – 22:30h     70 eur
 • CLASIC NO LIMIT  1 mesec      06:30h – 22:30h      90 eur
 • CLASIC NO LIMIT    3 mesec      06:30h – 22:30h      235 eur
 • CLASIC NO LIMIT     6 mesec      06:30h – 22:30h      430 eur
 • CLASIC NO LIMIT   12 mesec      06:30h – 22:30h    720eur

CLASSIC BASIC* je članska karta koja obuhvata svakodnevno korišćenje kluba bez vremenskog ograničenja, radnim danima od 06:30 do 22:30h i vikendom od 09:00 do 21:00h. Odabirom BASIC članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

CLASSIC NO LIMIT  je članska karta koja obuhvata svakodnevno korišćenje kluba bez vremenskog ograničenja, radnim danima od 06:30 do 22:30h i vikendom od 09:00 do 21:00h. Odabirom CLASSIC NO LIMIT članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis i sve grupne vežbe prema rasporedu  njihovog održavanja (yoga, pilates, fit box, total body workout+, intensity, Wellness Indoor Cycling, Core i HOP). Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

 • OFFPEAK NO LIMIT  1 mesec      06:30h – 17:00h      65 eur
 • OFFPEAK NO LIMIT  3 mesec      06:30h – 17:00h      165 eur
 • OFFPEAK NO LIMIT  6 mesec      06:30h – 17:00h      320 eur
 • OFFPEAK NO LIMIT  12 mesec      06:30h – 17:00h     530 eur

OFFPEAK SOLO je članska karta koja obuhvata korišćenje kluba u predviđenim terminima svim danima od 06:30 do 17:00h i vikendom od 9:00 do 17:00h. Odabirom ove članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis i sve grupne vežbe koje prema rasporedu spadaju u predviđeni termin. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

 • MIDDAY NO LIMIT  1 mesec      11:00h – 16:00h      55 eur
 • MIDDAY NO LIMIT  3 mesec      11:00h – 16:00h      140 eur
 • MIDDAY NO LIMIT  6 mesec      11:00h – 16:00h      240 eur
 • MIDDAY NO LIMIT  12 mesec      11:00h – 16:00h      430 eur

MIDDAY NO LIMIT je članska karta koja obuhvata korišćenje kluba u predviđenim terminima svim danima od 11:00 do 16:00h. Odabirom ove članarine na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića (Selection & Pure Strength linija), Kinesis i sve grupne vežbe koje prema rasporedu spadaju u predviđeni termin. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

 • FITMODE  1 mesec      06:30h – 22:30h      120 eur

FIT MODE – Uplatom Fit Mode članarine stičete pravo na dvanaest dolazaka u toku jednog meseca. Prilikom dolaska na raspolaganju su Vam kardio program, sprave za pojedinačne grupe mišića, Kinesis i sve grupne vežbe prema rasporedu njihovog održavanja.

FitMode članarina nosi sa sobom brojne benefite kao što su: personalni trening, izradu perosnalizovanog programa vežbanja koji dobijate nakon analize telesnog sastava i testiranja, vežbanje uz asistenciju trenera koji ti je na raspolaganju za konsultacije, TGS ključ ili MW Band uz pomoć čega možete pristupiti svom ličnom nalogu na My Wellness cloud-u, relaksacionu masažu u trajanju do 50 minuta kao I jednodnevno spa uživanje u wellness centru Wellnessland.

Kako bi svaki dolazak učinili komotnijim, na poklon dobijate korišćenje lokera koji je rezervisan samo za Vas, korišćenje kupskih peškira i suve finske saune.
Postanite korisnik FitMode članarine i obezbedite sebi fitness lifestyle.

 • MULTI GROUP ALL INCLUSIVE   1 mesec      40 eur

MULTI GROUP ALL INCLUSIVE je članska karta koja podrzumeva neograničeni broj dolazaka u toku jednog meseca na neki od grupnog treninga iz rasporeda (Yoga, Pilates, Fit box, Total body workout+, Intensity, Core, HOP, Wellness Indoor Cycling, Cardio Dance). Ova članarina obuhvata i korišćenje suve finske saune sat vremena pre ili posle grupnog treninga. Uz doplatu možete koristiti i klupske peškire.

* Napomena: Cene su izražene u eurima i obračunavaju se po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENOVNIK FITNES USLUGA

Personalni trening “1 na 1” je pravi izbor ako želiš dobre rezultate, ako imaš posebne želje, ako želiš da te neko motiviše i usmerava dok vežbaš! Takav vid treninga daje najbolje efekte i omogućava da brže dođeš do ostvarenja željenih rezultate. Naš stručni tim instruktora je tu da ti pomogne – odaberi trenera i dopusti da te vodi ka cilju!

Personalne treninge možeš uplatiti uz članarinu i koristiti ih kao dodatnu uslugu, a klub posećivati u svim željenim terminima.

1 X PERSONALNI TRENING – 20e

12 X PERSONALNI TRENING – 200e

Personalni trening “2 na 1” je tvoj idealni izbor ako želiš da vežbaš sa još jednom osobom, a da ujedno ostvarite sjajne rezultate. Ako vam je potrebna motivacija, kontrola ispravnosti vašeg vežbanja i društvo, duo personalni trening je pravo rešenje.

Naš stručni tim instruktora je tu da tebi tvom trening-partneru pomogne da ostverite željene ciljeve. Personalne treninge možete uplatiti uz članarinu i koristiti ih kao dodatnu uslugu, a klub posećivati u svim željenim terminima. Ukoliko usluge kluba želite da koristite samo 12 puta u toku meseca, u terminima kada ti i tvoj trening-partner imate zakazan trening sa vašim personalnim trenerom, pravi izbor za vas je članarina SKY 12 duo. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

1 X DUO PERSONALNI TRENING – 30e

12 X DUO PERSONALNI TRENING – 300e

Vežbe rastezanja spadaju u važan i neizostavan deo svakog treninga. Vežbama rastezanja poboljšavamo telesnu sposobnost za bilo koju aktivnost, razvijamo pokretljivost zglobova, tetiva, ligamenata i mišića, te na taj način smanjujemo i rizik od povreda, poboljšavamo cirkulaciju u mišićima i tako skraćujemo vreme koje je potrebno za oporavak nakon treninga. Osim što je dobro za mišiće, istezanje je i efikasno sredstvo za duševnu i telesnu relaksaciju.

1 X RASTEZANJE: – 12e

12 X RASTEZANJE- 120e

Uplatom članarine SKY 12 solo stičeš pravo na dvanaest dolazaka u toku jednog meseca, u terminima održavanja personalnih treninga, a sve to u dogovoru sa trenerom, kao i 4 samostalna dolaska u klub. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

Cena: 240eur

Uplatom članarine SKY 12 duo, ti sa još jednom osobom stičeš pravo na dvanaest zajedničkih dolazaka u toku jednog meseca, u terminima održavanja personalnih treninga, a sve to u dogovoru sa trenerom, kao i 4 samostalna dolaska u klub. Ova članarina podrazumeva korišćenje klupskih peškira i suve finske saune.

Sky 12 duo CENA: od 400e.

CENOVNIK MASAŽA

 

Relaksaciona masaža celog tela koja omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 50 minuta
Cena: 25e

* popust za članove kluba

Upotpunjuje fitnes trening i pojačava fizičke performanse tela. Ovaj tip tretmana preventira povrede mišića, zglobova, ligamenata i tetiva i smatra se neophodnim delom oporavka.

Trajanje: 50 minuta / 30 minuta parcijalna

Cena: 30e / 25e parcijalna

* popust za članove kluba

Tretman koji lišava telo upalnih i bolnih stanja usled hroničnih zdravstvenih tegoba (bolovi u leđima, glavobolje…)

Trajanje: 50 minuta / 30 minuta parcijalna

Cena: 27e / 22e parcijalna

* popust za članove kluba

Manuelna limfna drenaža je vrsta masaže koja stimuliše cirkulaciju limfe kroz telo. Izuzetno je važna kao deo programa lečenja celulita ili procesa mršavljenja. Savršena pomoć organizmu u borbi sa štetnim materijama!

Trajanje: 60 minuta / 30 minuta parcijalna

Cena: 27e/ 22e parcijalna

* popust za članove kluba

Ovo je efikasan način borbe protiv „pomorandžine kore“ koji prazni depozite masti, opušta tkivo, podstiče cirkulaciju i utiče na oblikovanje tela. U zavisnosti od individualnih potreba, lečenje celulita podrazumeva više kontinuiranih tretmana (preporuka 10 tretmana).

ANTICELULIT MASAŽA 45 min.  – 22e
PAKET 10 ANTICELULIT MASAŽA 45 min. + pakovanje – 220e
ANTICELULIT MASAŽA 30 min. – 18e
PAKET 10 ANTICELULIT MASAŽA 30min + pakovanje – 180e

* popust za članove kluba

Vremenski najduža masaža iz ponude kluba, tretira celo telo i omogućava vrhunsku ravnotežu duha, tela i uma. Izvodi se kombinacijom različitih tehnika, što obezbeđuje potpuno opuštanje i uživanje.

Trajanje: 75 min

Cena: 32e

* popust za članove kluba

Pedeset minuta čistog zadovoljstva – Five Elements za nju, Energizing za njega ili Meditation Champa za nju i njega. Odaberite jednu od tri sveće napravljene od butera koji hrani vašu kožu i opustite se uz masažu inspirativnog mirisa i nežne toplote.

Trajanje: 50 minuta

Cena: 30e

* popust za članove kluba

 

Maderoterapija je holistička anticelulit masaža koja potiče iz Kolumbije.
Zasniva se na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta koji su različitih oblika i dimenzija. Drveni elementi su specijalno dizajnirani da uticu na određene delove tela zahvaćene celulitom i lokalizovanim masnim naslagama.
Spada u holističke tehnike jer uspešno stimuliše i balansira energiju, smanjuje stres i oslobađa mišiće od bola. Deluje dubinski, tako što uklanja masne celije i eliminiše toksine, aktivira krvotok i limfni sistem, poboljšava čvrstinu i tonus kože i dolazi do ubrzanja metabolizma.
S’obzirom da se koriste 100% prirodni materijali, spada u apsolutno bezbedne tehnike jer nikakve alergijske reakcije nisu moguće.
Preporučeno je da se radi ciklus od 10 tretmana za pune rezultate na koži.

MADERO TERAPIJA 45 min: 30e
10 x MADERO TERAPIJA PAKET: 300e

ISPROBAJ KLUB POTPUNO BESPLATNO

ISPROBAJ KLUB BESPLATNO

.
Ispuni formular svojim podacima i vrlo brzo će te kontaktirati naš fitness savetnik radi zakazivanja posete klubu i uvodnog treninga. Tvoje SkyWellness iskustvo počinje ovde.

 

*free pass-a  se jednokratno može iskoristiti i namenjen je osobama koje do sad nisu koristile usluge fitnes centra SkyWellness.